SAKARYA / ERENLER - Yeşiltepe İlkokulu

May

ÇEDES Projesi kapsamında bu nisan ayı değerimiz ''Vefa'' idi. Eski öğrencilerimizin ziyaretleri bizleri onurlandırdığı kadar vefa duygusunun bir öğretmen için paha biçilmez olduğunu gösteriyor.

Nis

Yeşiltepe İlkokulu öğrencileri ''Doğada Bir Gün'' geçirerek enerjilerini doğada atarak, mutlu bir gün geçirdiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bizlere yaşatan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukları bayramlarını coşkuyla kutladılar. Okulumuzda yaptığımız törene katılarak bizleri onurlandıran Erenler Belediye Başkanımız Şenol DİNÇ' e , mahalle muhtarımız Erdal BALCI ve kıymetli velilerimize şükranlarımızı sunarız.

Ock

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı'nın uzaya gideceği günleri beklerken biz de çalışmalara başlayalım, dedi anasınıfı miniklerimiz. Astronot olurken çok mutlu oldular.

Ock

Her zaman ders olmaz, eğlenmek, dinlenmek de lazım tabi ki. Anasınıfımızda ''Pijama Partisi'' yapan miniklerimiz çok eğlendiler.

Ock

Erenler İlçesinin düzenlediği ''Okul Öncesi Şenliği'' coşku içinde geçti. Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Yasemin AKKKURT BALABAN, Gülcan KESKİN, Aynur ORHAN ve Duygu ERDOĞAN rehberliğinde şenliğe katılan miniklerimiz koku keselerini misafirlerine sundular.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Nazmiye KARACADAĞ ve Özlem Hilal OFLAZ koordinatörlüğünde gerçekleşen akıl oyunları turnuvamızın sonucuna göre derece alan öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Küre oyunu derecelerimiz

2 fahrunnisa GÖKTÜRK

3 Fatma Hira KAHRAMAN

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılında Havva OFLAZ , Meral YURTEN öğretmenlerimiz ve öğrencileri '' Cumhuriyetimizin 100. Yılında Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor'' etwinning etkinliği kapsamında ağaçlarını diktiler.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinliği kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz. Beğendikleri kitaplar için oy kullandılar.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımız içinde yeniden keşfedecektir.

Kas

Okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Sayın Betül TİRYAKİ hocamızı görev değişikliği nedeniyle uğurladık. Okulumuzda bulunduğu süre içerisinde göstermiş olduğu özveri, emek ve tüm personel ile kurduğu iletişimden dolayı kendisine minnettarız. Yeni görevinde başarılar dileriz.

Kas

Erenler Gençlik Merkezi'nin organize ettiği "100.Yılda 100 Çocuk" etkinliği için öğrencilerimizle Sakarya İl Ormanı'ndaydık.Spor etkinlikleriyle cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusunu yaşadık.Emegi geçen personel ve gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz.Bu özel günde birlikte yer almaktan mutluluk duyduk.

TARİH: 25.10.2023 ÇARŞAMBA

SAAT  :15.30

YER   : YEŞİLTEPE İLKOKULU

25.10.2023 TARİHİNDE SAAT 15.30 DA YAPILACAK OLAN OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISINA TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLERİZ.

Haz

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Duygu ERDOĞAN ve öğrencilerinin Oyna Öğren Yaşa adlı e Twinning  projesi Aile Katılım Etkinlik çalışmalarıyla devam ediyor.